"Waarom zou u teveel blijven betalen!"

Altijd
de beste prijs

Altijd
100% onafhankelijk

Altijd
14 dagen bedenktijd

  • Altijd de beste prijs
  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Even voorstellen...

Ik ben Peter, heb een fantastische vrouw en twee jonge kinderen. We hebben het echt niet slecht maar in een gezin met opgroeiende kinderen gaat het geld er bijna sneller uit dan het er in komt. Daarom heb ik vaak gedacht aan overstappen van leverancier.

"Maar ik deed het nooit omdat ik opzag tegen de onoverzichtelijke vergelijkingen, en tegen het gedoe wat ik gegarandeerd kon verwachten."

Tot een vriend het een keer, na een halve dag op internet, voor me had uitgerekend. Ik kon per maand ruim € 212,- besparen. Dat is meer dan 10% op mijn netto inkomen dat ik elke maand liet liggen.

Toen besloot ik twee dingen; 1 ik ga direct overstappen en 2 ik bouw een platform waarmee iedereen kan vergelijken, iedereen zijn voordeel kan uitrekenen en iedereen makkelijk kan overstappen.

over ons nu makkelijk overstappen.nl

Wie is nu makkelijk overstappen.nl?

Overstappen was nog nooit zo makkelijk, horen wij vaak van onze klanten. Datzelfde gevoel willen wij u ook graag geven. Overstappen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of eng te zijn. Vraag het maar aan onze overstappers.

Zijn jullie onafhankelijk?

Jazeker! Het maakt ons echt helemaal niets uit welke aanbieder u uiteindelijk kiest. Dat is het mooie van onze site nu makkelijk overstappen.nl

Rekenen jullie nog kosten voor jullie dienst(en)?

Nee, dat doen we niet! Het gebruik van onze website en het vergelijken is voor u kosteloos. Wij krijgen van de door u gekozen aanbieder een kleine vergoeding, waardoor wij helemaal niets aan kosten bij u in rekening hoeven te brengen. Dit is wel zo fijn om te weten, natuurlijk.