Energie
vergelijken en makkelijk overstappen

"Waarom zou u voor dezelfde energie teveel blijven betalen!"

"Waarom zou u teveel blijven betalen!"

Altijd
de beste prijs

Altijd
100% onafhankelijk

Altijd
14 dagen bedenktijd

  • Altijd de beste prijs
  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Top 3 duurzame energie:

top 3 duurzame energie

 1.

Uw gegevens invullen

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en energieverbruik in. Vergelijk makkelijk alle contracten en bekijk direct de goedkoopste energieaanbiedingen.

 2.

Uw energie vergelijken

Vind hier de laagste prijzen! Pas de filteropties toe om de energievergelijking aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 3.

Gratis overstappen

Met onze gratis overstapservice kunt u al binnen enkele minuten overstappen naar uw voordeligste energieleverancier en zo misschien wel honderden euro’s besparen!

Makkelijk energie vergelijken en zorgeloos overstappen

Niemand wordt blij van de huidige energieprijzen, daarom is het altijd verstandig om regelmatig te vergelijken of het goedkoper kan. 

Jonge ondernemers die voor eerlijke prijzen gaan

Wij zijn jonge ondernemers die vinden dat de kosten voor de consument lager kunnen worden, door goed te vergelijken. Daar heeft uiteindelijk elke consument voordeel van.

Zorgeloos overstappen

Via onze website NuMakkelijkOverstappen.nl kunt u direct overstappen naar een andere energieleverancier. Hierdoor gaat ook u besparen op uw energiekosten. Mocht u zich achteraf bedacht hebben en u wilt afzien van de overstap of wilt u misschien uw keuze veranderen? Dat is geen enkel probleem, want u heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Het is zelfs mogelijk om een datum te kiezen voor de start van de energielevering. Dat kan handig zijn bij een aankomende verhuizing of als het contract bij uw huidige energieleverancier nog niet is afgelopen.